Samenwerken

Studio Recruitment heeft ambities net als uw organisatie. Dat betekent veel samenwerken met derden en alles wat niet ‘core business’ is, uitbesteden. Hierdoor houdt u meer tijd over om te ondernemen. Wat betekent dit nu in de praktijk:
 
Na het invullen van een vacature of het uploaden van een vacaturetekst via onze website wordt er een kennismakingsgesprek gesprek ingepland om de personeelsbehoefte nog beter te inventariseren. Met deze gegevens gaat Studio Recruitment aan de  slag zodat u minder zorgen heeft hoe u een bepaalde vacature of positie moet gaan invullen. De week erop zit U al met geschikte kandidaten aan tafel.
 
 
Om uw organisatie meer garanties en een goede dekking te geven werkt Studio Recruitment samen met Personeels Partner Flint. Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU) en beschikken over het SNA-keurmerk.
De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen. Zo houden zij CAO-controles om te zorgen dat de NBBU-CAO’s voor uitzendkrachten en voor vaste medewerkers in de uitzendbranche op een correcte manier worden gehanteerd. NBBU-leden moeten beschikken over het SNA-keurmerk. Deze certificering is een waarborg dat de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoen aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit ter beschikking  stellen van flexkrachten. Kortom, flexorganisaties worden niet zomaar lid bij de NBBU.