Over ons

Tjebbe Kortekaas

Na vele jaren succesvol als account manager detachering voor grote beursgenoteerde bedrijven te hebben gewerkt werd het tijd om mijn eigen bemiddelingsbureau te starten en dat doen we op geheel eigen wijze.

Studio Recruitment B.V.

Studio Recruitment brengt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Het gaat om tijdelijk werk op detachering -en of uitzendbasis en vaste functies op basis van werving & selectie. We zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van middelbaar en hoger opgeleid technisch personeel.

Studio Recruitment start met het nieuwe detacheren. Een organisatie die op efficiënte, effectieve en verantwoorde wijze bemiddelingsdiensten aanbiedt. Nieuw staat bij Studio Recruitment voor anders dan vroeger, als een organisatie die zich op een hernieuwde wijze presenteert. Als werkzoekende loop je niet langer meer een vestiging binnen, maar heb je direct op locatie een afspraak. Dit scheelt veel tijd en alle partijen weten direct waar ze aan toe zijn. Het vergroot de kans van slagen op een goed eindresultaat en de kosten zijn vele malen lager.
 Studio Recruitment staat tevens voor ‘het nieuwe werken’: de technische ontwikkelingen die elkaar in een rap tempo opvolgen maken gelukkig een andere arbeidscultuur mogelijk: flexibel werken, geen vaste werkplek in een kantoor ergens in het land. Wij werken zelf ook vanuit een studio, thuis om geen onnodige kosten te maken en een bijdrage aan het milieu te leveren door vermindering van uitstoot.

Loopbaan begeleiding en HOE solliciteer je eigenlijk.

Bij Studio Recruitment kun je optimale begeleiding krijgen voor je (nieuwe) loopbaan. Vindt jij het ook lastig om een goed sollicitatiegesprek te voeren, kom dan langs op onze vestiging en laat je informeren en inspireren. Voor 35 Euro excl. BTW krijg je een uur lang training en tips voor de praktijk. Wij hopen je snel te ontmoeten. Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Tjebbe Kortekaas 0031-(0)6-31782347.