Jouw toekomst

Studio Recruitment heeft ambities net als jij. Samen kunnen we aan jouw toekomst werken en zoeken naar de ideale functie, baan of project in de techniek. Wat betekent dit nu in de praktijk:

Na het uploaden van je CV via de website wordt er een kennismakingsgesprek gesprek ingepland om jouw toekomstplannen te bespreken. Dit kan in onze studio, op locatie of direct bij een van onze opdrachtgevers. Wij zijn flexibel en gaan ervan uit dat jij dat ook bent.
 
Om jouw meer garanties en een goede dekking te geven werkt Studio Recruitment samen met een Personeels Partner. Zij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddeling- en Uitzendondernemingen (NBBU) en beschikken over het SNA-keurmerk.
De NBBU ziet erop toe dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen. Zo houden zij CAO-controles om te zorgen dat de NBBU-CAO’s voor uitzendkrachten en voor vaste medewerkers in de uitzendbranche op een correcte manier worden gehanteerd. NBBU-leden moeten beschikken over het SNA-Keurmerk. Deze certificering is een waarborg dat de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoen aan de wet – en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking van flexkrachten. Kortom, flexorganisaties worden niet zomaar lid bij de NBBU.